13 de gener 2007

Sabadell Sud

Ahir vaig fer una curta visita a Sabadell Sud aprofitant el retorn des de la feina a Barcelona cap a casa a Terrassa i donat que els divendres tinc la tarda lliure. Com que justament a la feina estem treballant en l'estudi informatiu de la Línia Orbital Ferroviària vaig passar per l'estació de Sabadell Sud per tal de veure-la in situ i veure com es podria modificar per donar cabuda a la nova línia, que iniciarà el seu tram entre Sabadell i Granollers en aquesta estació. Aquesta foto està feta amb la càmera "de sempre" ja que la nova encara me l'estic acabant d'estudiar i al ser més grossa doncs diguem que no fa de tan bon portar a la feina o llocs similars.

3 comentaris:

Minotaure ha dit...

Si no és molt preguntar a on treballes?

Així està en marxa la maquinaria perquè la línia orbital sigui una realitat? Ho dic perquè em pensava ben bé que després de presentar la línia i dibuixar-la sobre un mapa ja l'havia deixat en un calaix per sempre més.

M'agradaria que m'informessis en quin estat es troba aquest projecte tan necessari de línia orbital.

Bernat Borràs ha dit...

La Línia Orbital Ferroviària es troba en la fase de redacció de l'estudi informatiu. Això què vol dir? Doncs que de les diferents alternatives de traçat presentades en els primers estudis que es van fer se'n tria una i es desenvolupa però encara sense el detall per poder ser construït. Posteriorment es farà el projecte constructiu, que ja detalla tot el què s'ha de fer i a continuació es passarà a executar l'obra. De tota manera, en princpi està previst que es faci a mig termini, no et sabria concretar dates però no serà immediat. Sigui com sigui, s'hi està treballant a fons.

Minotaure ha dit...

Gràcies Bernat per la informació. La veritat és que me n'alegro que la cosa estigui en marxa, ja que em pensava ben bé que s'havia deixat aparcada sine die.