04 de febrer 2009

A l'Aeroport en R2

Si dilluns vaig anar a l'Estació de França per veure-hi la R2 sud avui he anat a l'Aeroport a veure la R2 nord. Per arribar-hi hi he anat en una doble de 447 des de Passeig de Gràcia. L'estació de l'Aeroport es troba indirectament en obres per la construcció de l'estació de la línia L9 just al costat; a més, també s'ha modificat l'inici de la passarel·la que si abans pujava en rampa ara ho fa en escales directament justament per superar la futura estació de la L9. Com que volia veure un Civia a l'Aeroport m'he esperat al següent tren que era una composició formada per la 465-212 i la 463-214 que de fet no cap a l'andana de l'estació, quedant la primera (o darrera) porta a la rampa d'extrem d'andana.
De l'Aeroport me n'he anat fins a La Llagosta ja que intuïa que just darrere el nostre tren vindria el Talgo Mare Nostrum, com així ha sigut ja que venia a distància de bloqueig. Destacar que el tren entre l'Aeroport i La Llagosta té assignats gairebé 50 minuts de viatge! De fet això té pinta de ser perquè properament entre St.Andreu i Montcada es circularà per via única i els horaris ja estan adaptats a això; i és que ens hem estat com 5 minuts llargs parats a Sant Andreu Comtal esperant per sortir.

Finalment he tornat cap a Montcada i Reixac i fins a Terrassa, estació aquesta última on he fet quatre fotos (ja que feia molt i molt temps que no hi feia fotos) que no m'han quedat gaire bé donada la penosa il·luminació que hi ha.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo bo de fer acabar la R2 Nord al Aeroport es que si ets de Granollers o d'un altre lloc i vols fer un viatge amb avió agafes el tren i et deixa al aeroport sense fer transbords.

Anònim ha dit...

Una estació lletja com poques!

Anònim ha dit...

El trayecto de la R2 a Aeroport sera fijo?

Anònim ha dit...

Jo avui he estat a l'estació de Pg de Gràcia i molts trens entraven i sortien en distacia de bloqueig. Almenys 3 trens seguits. També cal dir que anunciaven el regional que va a Port-Bou i ha vingut un rodalies que anava a Granollers-Centre... en fi.. aixi va la RENFE...