09 de juliol 2009

La 253-001 en una estoneta a Castellbisbal

Ahir de camí cap a Olesa a veure la meva tan estimada xicota (un petó des d'aquí!) vaig fer una parada a Castellbisbal per veure què caçava en uns 40 minuts que vaig estar a l'estació. La primera estona va ser una mica avorrida però després en pocs minuts van passar fins a 4 mercants, entre ells un Teco que venia del sud remolcat per la "flamant" 253-001. De flamant poc en tenia perquè anava vergonyosament grafitejada de dalt a baix que tenint en compte que és una locomotora novíssima crec que a renfe li hauria de caure la cara de vergonya de dur locomotores així. La foto veureu que està retocada digitalment perquè no em dóna la gana de mostrar els delictes d'aquests energúmens.

6 comentaris:

ABTGM ha dit...

Fa uns dies al ramal Papiol-Can Tunis vaig veure un Teco remolcat per una 253,però no estava grafitejada i estava parada en la zona d'enllaç amb la linia Bcn-Vilafranca.S'hi veuen molts trens parats allà mateix al llarg del dia.Adeu.

David ha dit...

Aquesta mateixa locomotora la vaig veure anant cap a Barcelona a l'alçada de en nou estadi del R.C.D. Espanyol, al ramal de mercaderies que ve de Zona Franca.

Elliot ha dit...

A quina hora l'has vista? Perquè jo era a Cerdanyola a les 10.05 del matí hi ha passat un tren idèntic a aquest, m'imagino que era el mateix.

Elliot ha dit...

ups, ja veig que estàs parlant de dimecres passat. No he dit res doncs

Anònim ha dit...

doncs, s'ho mereix la 253 jejeje, ja que forma part del la flota mes moderna de europa i s'ho mereix perque sustitueix a les 250 pero es veritat que renfe te que prestar atencio en el manteniment dels trens.
Jordi Gambín.

david denia ha dit...

fa poc mes de 15 dies vaig estar a la linia de mercaderies de cornella, al pont del camp de l´espanyol, i en dues hores nomes vaig pesacar una 250 aillada.