25 de gener 2010

111 en servei S1 de les 7:07

Aquest matí m'ha sorprès la 111.15 fent el servei S1 de les 7:07. Si bé és cert que des que van incorporar més trens a l'hora punta del matí és més fàcil veure unitats 111 fent serveis S1 o bé S5 en el trajecte Terrassa-Barcelona encara mai l'havia vista a aquesta hora fent aquest servei. Suposo que devia ser per un tema de falta d'unitats 112.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que les 111 tiguin les mateixes plazes que les 112

Bernat Borràs ha dit...

Les 111 tenen menys capacitat que les 112 perquè són de 3 cotxes en lloc de 4. De tota manera avui dimarts el servei ja s'ha fet amb una unitat 112.

Ricard Duran ha dit...

Com tambe podem veure 112 a Reina Elisenda. En canvi no se quan pensen fer les obres de la linia de avinguda tibidabo per 4 cotxes.

tonto ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ricard Duran ha dit...

Bernat aquest"tonto" es ben tonto per escriure aixo que es una tonteria

Lídia 0 ha dit...

Bernat, la cara de la foto és teva?

Lídia 0 ha dit...

Bernat, mira el meu blog:
www.terrorassegurado.blogspot.com

Anònim ha dit...

Això cada dia és més surrealista. Un "tonto" ximplet i un missatge-publicitat d'un bloc buit d'una nena catalanoparlant que escriu un bloc en castellà (?) amb una falta d'ortografia a l'adreça (tothom en fa, cap problema, eh?)... Però bé, sort amb el bloc, ara bé, a l'igual que escriure en majúscules és d'extrema mala educació fer publicitat de planes personals si no estan estretament vinclades amb el contingut del lloc on s'ha vinclat.

好冷 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Marc ha dit...

Collons, si que arriba lluny aquest blog! El Chian Liu ha fet un web picant sobre unes clientes de FGC.

ABTGM ha dit...

Carai, sembla que les 111 encara sobreviuen... clar com no teniu el problema de les andanes baixes de la Llobregat-Anoia i les 211 ens han dit adeu per aquesta tonteria, ja que de PMR no he vist en els trens ni en les estacions.