03 d’agost 2010

Terrassa-Rambla abans del tall

Aquests darrers dies del 27 de juliol al 7 d'agost els trens circulen únicament per la via 2 de Terrassa-Rambla, que ja es troba amb la via formigonada. Del 8 al 17 d'agost es tallarà totalment la línia de Les Fonts fins a Terrassa per col·locar unes noves agulles a l'entrada de l'estació de tecnologia amb cor mòbil i catenària rígida a tot el túnel. El trajecte s'haurà de fer en bus substitutori de manera que arribar sense transbordaments a la Pl.Catalunya de Barcelona des de Terrassa serà missió impossible durant uns dies tant per FGC com per renfe.

3 comentaris:

egarenc ha dit...

En primer lloc, felicitats pel blog!

Tècnicament sí que es podrà anar de Terrassa a Pl. Catalunya directament, ja que Les Fonts es terme de Terrassa, i no és pas una estació perduda: dóna servei a aquest barri, el de Can Parellada no queda massa lluny i està molt usada per conductors que deixen allà el seu cotxe i van en tren fins al centre de Barcelona.

Salutacions

Anònim ha dit...

L'estació de les Fonts no pertany a Terrassa, sinó a St.Quirze del Vallès. Una part de les Fonts és Terrassa i una altra (justament on és ubicada l'estació dels FGC)és St. Quirze del V.(Pere.)

Anònim ha dit...

t'equivoques, anònim.
Mira aquest mapa; l'estació està en el terme de Terrassa.
http://www.viamichelin.es/web/Cartes?layers=0001&strLocid=34MTE1bGt6ZDgwMDQxNHQwMTA0dmk4cGNOREV1TlRJNE5UUT1jTWk0d016TXdNdz09Y05ERXVOVE13TWpFPWNNaTR3TXpFME1nPT1jTkRFdU5USTROVFE9Y01pNHdNek13TXc9PTBqQ2FycmVyIGRlIGxhIFR1bGlwYQ==&showHRT=&showHRT=&showHRT=