07 de setembre 2010

El nou semidirecte de Puigcerdà

Des del 6 de setembre els trens de les línies R3, R4 i R7 tornen a circular pel túnel de Meridiana, després de sis mesos de tall per la construcció de l'estació de rodalies de Sagrera. A la línia R3 també s'ha establert un nou tren semidirecte Barcelona-Puigcerdà amb parades a Vic i Ripoll. A la imatge la 447-057 amb decoració de Rodalies fent el servei Barcelona-Puigcerdà semidirecte de la tarda a Plaça Catalunya.

6 comentaris:

david denia ha dit...

Espero que aquest servei es consolidi i funcioni. Han canviat els seients?

Anònim ha dit...

Només funciona per als quatre gats que des de Puigcerdà s'hagin de desplaçar a Barcelona per alguna gestió, no pas per treballar-hi, perquè ja em direu si algú es pot permetre el luxe de passar-se dues hores i mitja de tren d'anada i dues i mitja més de tornada cada dia. ¿I els que resideixen a Barcelona? Per exemple els que podrien anar un cap de setmana a la Cerdanya... Tot plegat, una misèria el que s'ha aconseguit. Pel que fa als seients, són els durs de totes les 447.

Anònim ha dit...

També serveix per la gent que vagi a passar el cap de setmana a la cerdanya sortint el dibendres al vespre i tornant el dilluns de matinada. El que em costa de creure és que hi hagi qui es pot aar a reballar diariament a barcelona des de puigcerdà. per més ràpid que pogués anar les quatre hores d ten d'anada i tornada no te las treurà ningú. --Josep T.

Anònim ha dit...

aquest missatge anul.la l'anterior que no havia estat editat:
També serveix per la gent que vagi a passar el cap de setmana a la Cerdanya sortint el divendres al vespre i tornant el dilluns de matinada. El que em costa de creure és que hi hagi qui pensi que es pot anar a treballar diariament a Barcelona des de Puigcerdà en tren. per més ràpid que pogués anar les quatre hores de tren d'anada i tornada no te las treurà ningú. Ara, crec que és un primer pas i que no ens hem de conformar amb això.--Josep T.

Anònim ha dit...

no és per res però, a veure si actualitzem, eh?

Anònim ha dit...

pues ami em semble un bon semidirecte es que la gent vol que els seients siguin com el sofa de casa i aixo no pot ser i també tenir encopte que abans quan pugaven els deltes amb seients comodos la gent posa els peus als seients i axo esta fet una guarraria igual que els altres la gent podia ser una mica mes neta no estem el sofa, abans antigament pujaben seients de fusta que penseu d'aixo potser millor els que pujan arano?