02 de maig 2011

Segon servei R12 a Lleida via Manresa

La 440-247 ha estat la segona en reestrenar el tram de Manresa-Calaf (en aquest sentit) després de tenir la línia dos anys tancada per renovació de via i degut a les substraccions de cable també de catenària. La 440-247 té l'interiorisme diferent a les 470, sent uns seients intermitjos entre Rodalies i Regionals. A la foto la 440 surt en rampa de Manresa cap a Lleida, per un petit tram que encara falta renovar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pensava que no tornaríem a veure passar trens per aquests rodals. Però ara cal millorar velocitat i freqûències (i comoditats). Esperem de veure en aquest sentit alguna novetat als nous horaris d'estiu. Ara ja no poden existir les limitacions de velocitat que estaven estipulades entre Manresa i Calaf. (Pere.)

Adolf ha dit...

Curiós veure a la foto que queda un "tramet" sense renovar a l'entrada de l'estació, atès que si treien via tornaven "boig" l'enclavament.

Anònim ha dit...

La línia Manresa-Lleida ha passat de la inutilitat a la precarietat... Dues hores per cobrir aquest trajecte és, amb perdó (i sense també), una vergonya.
És clar que queda massa lluny de Barcelona com per ser important.
Hay que ver!
Laura

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per el milió de visites de Trenscat!! Es una web fàntastica! y per molts anys més!!