24 d’agost 2006

Benvinguts al bloc de trenscat.cat


Enceto aquest bloc entre d'altres coses per poder mantenir un "feedback" directe amb tots els que mireu amb força assiduitat la web trenscat.cat. Darrerament no tinc massa temps per actualitzar (pel projecte final de carrera entre altres coses) i se'm va acumulant la feina i tinc un munt de fotos per col·locar a la pàgina. A més, també he de retocar moltes parts de la web per anar incorporant nous continguts i altres coses. En definitiva, que comporta molt temps i al final les fotos "noves" no s'acaben veient fins que ja són "velles". Per això vaig posar la secció "foto destacada" però crec que amb allò no n'hi ha prou i per això engego aquest bloc del qual no garanteixo actualització diària però en ell podreu trobar fotos noves, algun relat sobre caces de trens, en fi tot de coses sobre el tema ferroviari.
Si teniu cap suggeriment només cal que m'ho feu saber i espero que a través del bloc de trenscat puguem mantenir comunicació, a més de la que ja sabeu que podeu fer al Fòrum del Transport Català.

I per començar el bloc una foto del dissabte passat d'un Euromed desviat per la línia de Vilafranca circulant per Molins de Rei direcció Barcelona. Ja sabeu que durant uns dies aquests trens van per la línia de l'interior degut a problemes de desgast excessiu al desviament provisional de l'estació de El Prat de Llobregat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims, nano!

Anònim ha dit...

Enhorabona pel web, tota una delícia pels amants del món ferroviari.

Anònim ha dit...

Felicitats per aquesta nova iniciativa . Serà un bloc de referència. Aquest bloc crec que farà més properes les teves experiències personals i la manera de com estàs obtenint aquest imortant arxiu fotogràfic del món ferroviari.
Igulament felicitar-te per la gran web que tens i espero que en mica mica vagis completant les seccions que et faltin i trenscat.cat esdevingui la web del Ferrocarril de referencia a Catalunya. Estic esperant especialment l'ampliació d'informació i fotografies de les diferents línies de la Catalunya Nord.
Ànims i endavant!!

Anònim ha dit...

Si mira, molt bona idea aquest bloc. Ja saps que espero amb impaciència una bona actualització de la web. Tinc una suggerència. Les fotos les podries posar amb més resolució que ara. Com a mínim a 1024 pixels, ja que l'excusa de que tenen molt de pes i trigarien a baixar ja no és vàlida, pèrquè tenim unes conexions de banda ample que permeten una velocitat molt elevada.

Anònim ha dit...

Enhorabona! Un blog de referència per a una pàgina de referència.

A Víctor Xaubet: al meu poble no hi arriba la connexió de banda ampla. Catalunya no és només les grans ciutats.

Anònim ha dit...

Senyor Anònim. Tens raó, en el moment d'escriure això no vaig pensar en els pobles rurals. De totes formes crec que almenys un 65% de la població té accés a Adsl.