28 de desembre 2006

AVE Tarragona!

Avui 28 de desembre, dia dels innocents, he pogut estrenar la nova línia d'alta velocitat entre Camp de Tarragona i Lleida Pirineus a bord d'un AVE sèrie 102. Tot plegat no és cap innocentada i per això poso una foto que ho demostra. Per cert que fer fotos a l'estació del Camp de Tarragona no és gens fàcil i ha calgut mediar amb el personal de seguretat i fins amb la mateixa cap d'estació per poder-ho fer. Malgrat tot, amb una mica d'educació es pot aconseguir tot.
El viatge en AVE de Camp de Tarragona a Lleida es fa realment molt curt (dura uns 30 minuts) i aparentment semblava que passàvem en força ocasions dels 200 km/h previstos inicialment. La comoditat dels trens AVE realment és magnífica tant en classe turista com en preferent, les dues classes que he pogut provar. Imagino que la classe Club també ha de ser còmoda especialment tenint en compte el preu que val.
Un cop a Lleida Pirineus he voltat una estona per l'estació ja que al cap d'una hora i quart ja teníem el tren de tornada cap a Camp de Tarragona. L'estona ha passat ràpid ja que malgrat la boira i l'intens fred que feia (en contrast amb Tarragona) he pogut veure fins a 3 "tamagotxis" o unitats 596, un parell de 470, un Alvia i l'Altaria Triana.
La tornada cap a Camp de Tarragona l'hem fet a tota velocitat arribant puntualíssims a les 14:08 a la via 6 de l'estació.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Es curiós que posin pegues per fotografiar trens no? Aviat no es podrà fer res sense tenir autorització!

Segueix amb el bloc i el web, m'agraden molt!