11 d’abril 2007

Buscant el Superman a Sant Andreu Comtal

Aquesta tarda, quan he plegat de la feina i veient el solet que feia, he decidit anar cap a Sant Andreu Comtal a mirar si veia el Superman (automotor 592.200) que diuen que està als tallers passant una revisió. El cas és que des del pont de la maquinista (observatori privilegiat dels tallers) no he vist ni rastre del Superman. Però ja que era allà he aprofitat per mirar l'ambient i fer quatre fotos dels trens que hi havia estacionats. Des que Can Tunis ha quedat com a punt secundari a Sant Andreu Comtal és un festival de trens: Talgos de tot tipus, cotxes Arco, cotxes convencionals, 252, 311, 440, 444, 448, Euromeds, ... Així que si més no es pot dir que no m'he avorrit durant l'horeta escassa que he estat per la zona. Per tornar cap a casa he anat via Montcada i Reixac agafant un tren de la línia R2 de dos pisos que anava a Sant Celoni que anava ple a vessar, ja que duia 15 minuts de retard (que estrany oi?...).
A la foto del bloc l'Estrella Galicia a punt de sortir de buit cap a Sants, on inicia servei.

3 comentaris:

MaNU ha dit...

Hola Bernat!

He descobert fa poc la teva web i la trobo genial, he perdut ja unes qüantes hores mirant part del material que tens, et felicito per la qualitat del material (fotos, info, demés...) i sobretot la perfecta estructura de la web, molt ben organitzada i de fàcil navegació!

Et seguiré tant a la web com al blog.

Ànims i segueix aixi crack!

Anònim ha dit...

Sento que no l'hagis vist.

Jo sí! :-)

La pena és que no tenia la càmera a mà...Què hi farem... :-(

Anònim ha dit...

El Superman estava a la mateixa zona a on habitualment es queden estacionats els Euromeds, Catalunya Exprés i Regionals.

Per cert... no sé si és el mateix, però avui n'he vist un altre de Superman a la mateixa zona.