05 de setembre 2007

112 amb publicitat de Viena

Avui com cada matí he anat a agafar el tren a Terrassa-Rambla i com de costum arribo just quan l'altre marxa o és a punt de marxar per poder agafar un bon lloc al tren següent, que es situa a l'andana al cap de 2 o 3 minuts. El cas és que m'ha cridat molt l'atenció la publicitat que duu la 112.01 (i crec que també n'hi ha alguna altra així) de Viena, que és molt vistosa. El què no sé és si des de dins dels vagons es pot veure l'exterior amb relativa normalitat o es veu tot mig entelat per puntets negres. De tota manera, no trobo malament aquest sistema de finançament extra per al transport públic, ja que així de passada tenim una mica més de varietat cromàtica.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt interesant la propaganda de Viena, però una pregunta: sempre portes la càmera al damunt?

Anònim ha dit...

Home, potser és que té un mòvil potent en quant a megapiccel·les de resolució i prou.

Bernat Borràs ha dit...

Resposta: quasi sempre, per no dir sempre, duc la càmera al damunt si bé solc dur la "petita" o sigui la que tenia abans de l'actual.

Anònim ha dit...

Algu en podria dir a que linea de cataluya circulen las 440 sense reformar y on es poden veure

Pol Llopart ha dit...

A la linia C3 l'Hospitalet - La tour de Carol

Anònim ha dit...

Que era la R50?

Bernat Borràs ha dit...

Anònim, a veure si deixem de preguntar constantment per la R50. T'han respost perfectament a l'entrada anterior del bloc!

Recordo que per formular preguntes i temes no vinculats directament a l'entrada del bloc del dia (com ara això de les 440) teniu el Fòrum del Transport Català www.transport.cat

Gràcies.

Anònim ha dit...

melas burrat el mistahge :(