07 d’octubre 2007

Terrassa Est-Passeig del Camp avança

Ahir vaig anar a fer una visiteta a les obres de la nova estació de Terrassa Est-Passeig del Camp (potser al final només es digui Terrassa Est i no dugui un nom quilomètric...) que ja comencen a prendre forma. A hores d'ara i tal com podeu veure a la foto, ja hi ha fetes els murs laterals entre els quals s'ubicaran les andanes i l'edifici de viatgers, que es situarà sobre les vies, ja té l'estructura feta. Així doncs, sembla que aviat podrem gaudir a Terrassa d'una nova estació ferroviària.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan trigaran els veïns a demanar el soterrament...

De totes maneres, enhorabona terrassencs!!!

Anònim ha dit...

De momento, el soterrament, es innecesario ya que esta a una profundidad que hace ya de pantalla acustica, te puedo decir que molestan mas las avionetas que van y vienen de sabadell que el paso del tren.

mark ha dit...

bernat m'agradaria parlar amb tu vui aportar a la pagina unes cuantes coses ke tinc siusplau contes en aket bloc o al meu msn te deixo agregam y parlarem siusplau agregam mira es: marcduque909@hotmail.com

Anònim ha dit...

Hola Bernat;

He descubert la teva pàgina fa poc i també sóc aficionat al ferrocarril. Sóc de Sabadell i mirant la teva pàgina m'he adonat que tens molt bones fotos i en abundància de moltes estacions catalanes. Et volia preguntar el per què de l'estat de les pagines de Sabadell-Estació i de Sabadell-Rambla. Aquestes dues daten dels anys 2003 i 2004 i ni han molt poques.

Gràcies!

Anònim ha dit...

I A Trenscat, perqué hi han a les estacions en construcció plánols amb la distribució i precisament, aquí, no?