02 de febrer 2008

Dia de Carnestoltes a Terrassa-Est

Avui, dissabte de Carnestoltes, he fet una ràpida visita a les obres de la nova estació de Terrassa Est-Passeig del Camp (no sé com s'acabarà dient oficialment al final). L'estació ja està molt avançada, amb les andanes pràcticament enllestides, escales mecàniques i escales col·locades, amb l'edifici de viatgers ja bastant acabat. També s'estan canviant els suports de la catenària i es col·loquen lligats a uns pòrtics, per adaptar-los a la nova configuració amb les dues andanes laterals. L'antic petit pont existent ja ha estat reposat si bé no és transitable encara. La veritat és que no m'acaba de fer el pes la nova estació ja que els murs laterals trobo que donen sensació de cosa molt tancada i segurament hauria estat millor fer talús vegetal, per evitar entre altres els grafitis que ja abans de posar en servei la instal·lació proliferen per les parets. En fi, esperem que quan estigui en servei el manteniment sigui l'adequat i els murs estiguin nets.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia Bernat. molt bon bloc per cert ! en sóc un lector habitual.

passo cada dies 2 cops per allà amb el tren i avui m'he fixat que ja tenen col·locada (a la foto encara no hi son) la megafonia i el cablejat de serveis.

per cert m'ha semblat que estaven traient els grafits.

Si que es veritat que els murs laterals donen una sensació molt estranya, però suposo que no hi havia altra forma de fer-lo, més que res per suportar el terreny.

A l'estació actual de Terrassa hi estan fent treballs de manteniment, pintant l'estació per dins, que ja li tocava.

salut!