09 de maig 2008

Pl.Catalunya-St.Gervasi-Terrassa en L7, L6, S2 i S1

Avui he tornat de Barcelona a Terrassa parant a Sant Gervasi, un dia abans del primer tall de línia per reperaltar la corba i substituir el balast de la via per formigó. Per arribar a Sant Gervasi he fet una combinació un tant peculiar, utilitzant primer un L7 de Pl.Catalunya a Gràcia i després un L6 de Gràcia a Sant Gervasi. A la petita estació en corba m'hi he estat una estoneta observant l'anar i venir dels L6, S1 i S2. A l'estació comencen a ser visibles les obres si bé encara d'una manera discreta ja que de moment encara no s'ha abordat el tema més complicat com és el perllongament de les andanes pel túnel direcció Sarrià.
De Sant Gervasi he anat a Muntaner en L6 per a continuació agafar un S2 fins a Les Planes, on estava caient un bon ruixat i vent que complicava l'estada a l'andana, ajudat pel fet que la teulada presentava alguns punts pels que queia aigua. Finalment, he agafat un S1 que anava força ple fins a Terrassa-Rambla.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ostre Bernat! Vam agafar el mateix L7 junts. La veritat es que t'hi vaig veure pujar però vaig pensar que no podia ser... Però bé, la próxima ja et faré un crit. Quina gràcia!

Això va ser el que vaig estar fent jo aquell dia: http://www.youtube.com/watch?v=Yf3aZpG_vTA

Sort i fins la próxima!