26 d’octubre 2008

Cacera de la Patxanga i la 209 a Martorell, Olesa i Aeri

Aquest matí m'he llevat força aviat, tot i que no tant gràcies al canvi d'hora, per anar en principi només a caçar el tren especial format per la Patxanga 304 i cotxes de fusta a Martorell-Vila. Però donat que al final el tren ha passat força més tard i que a Martorell-Enllaç s'hi estaria poca estona, en lloc dels 40 minuts previstos inicials, me n'he anat cap a Olesa (ja que m'havia llevat d'hora havia d'aprofitar-ho) per caçar la composició especial que en aquest punt ja anava encapçalada per la Monistrol 209 en lloc de la Patxanga. El tren seguia fins a Monistrol i com que havia d'esperar encreuament amb el R5 regular, he agafat el cotxe i després de trobar-me un munt de ciclistes pel camí he arribat a Montserrat-Aeri on he pogut atrapar novament la composició. El viatge era organitzat per l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Barcelona i anaven de Pl.Espanya a Monistrol, canviant de tracció a Martorell-Enllaç. De tornada la 209 els baixa fins a Martorell-Enllaç on per anar fins a Plaça Espanya ho faran a bord d'un tren convencional.
Per cert, una salutació a tots els que anaven al balconet del cotxe de cua (que no eren pocs!) i als fotògrafs aficionats que també m'he trobat a Martorell-Vila i Montserrat-Aeri.

1 comentari:

Brill 18 ha dit...

Aixo es rapidesa, acabo d'arrivar a casa he estat a Martorell i a Monistrol, fent fotos i video, realment hi habia molta gent, per cert vull recalcar l'amabilitat del parsonal de FGC tamt a Martorell com a Monistrol, facilitant l'acces a andanes sense cap problema