13 de maig 2009

L3 Drassanes

Avui he passat per l'estació de Drassanes de la línia L3 del metro de Barcelona perquè fa temps que deien que l'havien reformat i que estava molt canviada però encara no havia tingut ocasió de veure-la. Realment, des de l'any 2005 que vaig fer fotos de totes les estacions del metro barceloní moltes han canviat radicalment. La de Drassanes ha guanyat molt en lluminositat, col·locant nous paraments de color blanc de GRC (Glass Reinforced Concrete) i paviment de resina asfàltica també blanca. A més, s'ha adaptat a persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació de dos ascensors de carrer a vestíbuls, que es situen al mateix nivell de les andanes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment ha quedat molt bé!

Joaquim ha dit...

I quan estrenin Mercat Nou pots passar-te per Santa Eulàlia que fa un parell d'anys que la van arreglar. És clar, que els méus veïns s'han encarregat de pintar-la, embrutar-la, etc etc... i sembla que tingui 10 anys.

Carles ha dit...

Primer de tot, felicitats per la pàgina i pel blog (fa molt de temps que me'l miro). Aquesta estació ha millorat moltíssim però penso que liceu encara els ha quedat millor.
És aquesta paret-banc de pedra el que s'utilitza a la l9, oi?