05 de juny 2007

De ruta per les obres de la Llobregat-Anoia

Ahir dilluns, festiu pels que treballem a Barcelona, vaig anar a fer una ruta per la línia Llobregat-Anoia tot observant algunes obres. Primer vaig passar per Pallejà on els treballs segueixen endavant a un ritme bastant ràpid; vaig poder provar un nou pont metàl·lic provisional que substitueix un pas inferior que queda interromput pel nou túnel. A més, també s'han col·locat els pals i mènsules de suport de la catenària a la sortida del túnel pel costat Barcelona.
Després de Pallejà vaig anar cap a Martorell, de fet vaig estar a l'estació de la xarxa de via ampla on les obres de remodelació de l'estació sembla que per fi ja són de debò.

Finalment, vaig anar a veure les obres de doble via entre Martorell i Olesa. Primerament situant-me a un pas superior que hi ha entre Martorell i Abrera, molt a prop del nus d'enllaç de l'A-2 amb la SEAT per després anar cap a Abrera. Aquesta estació ja té pràcticament enllestides les obres de reforma i es pot dir que a grans trets ha quedat prou bé.

L'últim punt de caça va ser al tram de doble via al nord d'Olesa, que és el més avançat de tots, ja que els trens ja van per la via nova mentre que l'antiga s'està renovant; de fet la via en sí ja està canviada i s'hi estava instal·lant la catenària.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei en el blog podries posar mes d'una foto per entrada...

Bernat Borràs ha dit...

Poder podria, però prefereixo deixar amb la mel als llavis per quan pugi la resta de les fotos a la web, encara que trigui.