17 de juny 2007

Sortida a València. A Alboraia, Aeroport i Seminari-CEU

Després de dinar al costat del pont de Calatrava a Alameda vam agafar la línia 3 fins a Palmaret, anant a bord d'una 3900. Ja que hi érem i com que Palmaret tampoc tenia res d'especial, vam agafar un altre tren i vam anar fins a l'estació colateral d'Alboraia. Aquesta estació es soterrarà properament però mentrestant encara manté l'aire a carrilet de manera molt notable. Des d'Alboraia tornaríem a la zona més de metro per anar fins a la nova extensió a l'Aeroport de València, que curiosament queda i quedarà com a estació terme sent ramal de la línia que anirà a Riba-roja de Túria. Això sí, l'estació queda totalment dins de la terminal d'Aena i just passar les barreres tarifàries un ja és a la terminal, no com a Barcelona...
El viatge seguiria tornant cap a Àngel Guimerà on transbordaríem a un tren de la línia 1 amb destinació Seminari-CEU. En aquesta estació vam poder veure les peculiars maniobres que encara es realitzen amb banderins.

Finalment, tornàvem cap a València fent parada a Empalme tot i que va quedar pendent una escapada a la línia de Llíria per poca disponibilitat de temps. El viatge per la xarxa de FGV acabava a l'estació de Túria on vam poder caçar finalment una 3600 reformada, després d'haver fet fotos a tota la varietat de material: 3600, 3700, 3800, 3900 i les noves 4200 i 4300.
A la foto el "show" de maniobres a Seminari-CEU.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bernat he decidit deixar de molestar-te i he creat la meva propia web, ja et diré l'adreça. Podriem posar un link a les nostres pagines? Contestem per aki el blog please.