01 de juny 2007

Mira-sol sense teulada

L'estació de Mira-sol es troba en plena fase d'obres de remodelació integral, amb la construcció d'un nou vestíbul i accés dotat d'escala mecànica i ascensor. La direcció de l'obra la realitza Dopec, l'empresa a la qual he estat treballant, tot i que de manera intermitent, des del setembre del 2005 i de la qual plegaré el proper divendres. Iniciaré així una nova fase en una altra consultoria que es dedica a temes de mobilitat. La foto correspon a l'andana de l'estació a la qual s'està canviant tota la coberta que protegeix els viatgers de les inclemències meteorològiques.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs ja era hora que es decidícin a reformar aquesta "estació". Mira que és cutre el que hi ha...

Anònim ha dit...

Ja hi han instal.lat la nova marquesina.

Anònim ha dit...

A Mira-sol ara hi toca sempre el sol.

Juas, juas, juas. XD

Anònim ha dit...

Bernat, sóc un fan de la teva web. Si alguna vegada necsitesis ajuda estic disposat a anar a escriure articles i fer fotos sobre el que em demanis (sobretot del que tu anomenes línia 01, el metro de barcelona i el metro del vallès). El meu correu es: kasys_bdn@hotmail.com .

Anònim ha dit...

Soc habitual usuari de la línia S1 d'FGC i m'agradaria resaltar que l'estació de mira-sol i a moltes altres més de la línia estan en un oblidat estat, com la d'Hospital General on hi ha un magnific camí de sorra per arribar-hi.

Anònim ha dit...

A veure quan fas una renovació del perllongament de Terrassa!! ;-)

Felicitats per la web!

Pol ha dit...

Bernat jo també et podria ajudar si volguesis el meu correu es mosquetaviva95@gmail.com ( ja se que es una mica... ) pero bueno, suisplau espero resposta

Anònim ha dit...

Jo també. A i siusplau contestam per akí al blog es k no em va el correu xd...