09 d’abril 2008

A Vilanova i la Geltrú sense necessitar permís

Avui he anat a fer fotos a Vilanova i la Geltrú, per primer cop sense necessitat de l'absurd permís que expenia adif i que no tenia cap base legal i que a més es va demostrar que s'expedia de manera arbitrària.
Durant les més de 3 hores que he estat a l'estació, de les 15:50 a les 19:10, he pogut fer fotos de tot tipus de material. Unitats 440, 447, 450 i 451 de rodalies. Unitats 444, 448 i 470 de mitjana distància. I l'Euromed, servits amb unitats 101 i talgo VII, el talgo Mare Nostrum, el talgo a Múrcia, l'Alaris i el talgo Unamuno servit pel veterà talgo III que ben aviat desapareixerà.

Per fer fotos no he tingut problemes fins a l'últim moment en què el vigilant de torn ha vingut a dir-me no que no fés fotos sinó que les fés a l'extrem de l'andana perquè no sortís cap persona, apel·lant el dret a la intimitat de les persones. Realment és absurd perquè al carrer un "perd la intimitat". Però sembla que ara s'agafen al tema de la protecció de la intimitat tant a renfe/adif com a FGC per justificar que no puguis fer fotos. Tot plegat ben absurd.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

proposo que els usuaris del ferrocarril facin servir un burka per preservar l´intimitat i deixar-nos fer fotos. ja em disculpo si el meu acudit pot ofendre a algu, pero a les 8 de la madrugada llegir aixo de l´intimitat de les persones, amb totes les camares de seguretat, es per pendre-se-ho aixi.
recaets, david dénia

Unknown ha dit...

està molt bé la foto! llàstima que nels arco se n'han anat cap al nord... és la fi dels 10000, 9000 i 12000!

Anònim ha dit...

yo visc en aquesta ciutat. Em dic Jordi i tinc 12 anys i tinc sindrome de asperger. El meu correo es shumaker92004@yahoo.es, si vols saber que es això pots mirar-ho a la pagina del sindrome asperger, a mi també m'encanten els trens com a tú.

Anònim ha dit...

de nou en jordi gambín de vilanova, dirte que tu pots donar-me el teu correu i algun dia podem quedar per anar a veure trens, una bona idea, no?, em pots donar el teu correu?
Gracies.
Adeu.

mr.pickwick ha dit...

doncs si desapareix el unamuno faria una protesta!

Anònim ha dit...

un moment: desepareixerà el talgo III o el miguel de unamuno? Per lo menys si treuen talgo III miguel de unamuno que ho faci un altre talgo aquest servei