06 de juny 2008

Entrada 200: túnel número 4 il·luminat

Aquest és el post número 200 del bloc de trenscat.cat. L'any 2006 començàvem el bloc per tal d'oferir un canal d'informació i fotografies immediat, ja que la web com podeu comprovar s'actualitza quan es pot, però no el suficient que un desitjaria.
Aquest migdia no tenia previst fer fotos de res, però pujant amb el tren cap a Terrassa he vist el túnel 4, el que travessa la serra de Collserola entre Peu del Funicular i Baixador de Vallvidrera il·luminat, de manera que he fet una petita parada tècnica al Baixador i m'hi he estat 12 minuts que he aprofitat per fotografiar el túnel amb llum, encara que el contrast entre el sol que feia a fora i la foscor del túnel fa que no hagi quedat com un esperava. El túnel fa 1.625 metres de longitud i és totalment rectilini, amb pendent constant direcció Barcelona. Una gran obra d'enginyeria en el seu moment que va permetre unir Barcelona i el Vallès.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment els túnels il·luminats fan molta gràcia de veure! Sempre que tenen els llums encesos intento veure més!

Anònim ha dit...

Felicitats! Moltes gràcies i a continuar! Segueixo les noves sobre el tranport a Catalunya gràcies a tu, vivint lluny de casa nostra.

Anònim ha dit...

Bernat, felicitats. He de dir-te que a la línia del trenet entre Alacant i Dénia, hi han novetats des de aquesta setmana. si tens una adreça dona-me-la i et poso al corrent per actualitzar la seccio.
expressions, david dénia

Bernat Borràs ha dit...

Moltes gràcies a tots per seguir el bloc! David, la meva adreça de correu és trenscat@gmail.com. Salutacions!!

Anònim ha dit...

Gràcies! Genial web! M'agradaria estigués més actualitzat el perllongament del Metro del Vallès a Terrassa!