16 de juny 2008

Nova línia T6 en servei

Aquest dilluns 16 de juny ha estat el primer dia de servei comercial de la línia T6 que uneix l'estació de Gorg amb Estació de Sant Adrià a través de la nova Rambla de la Mina, on s'ubica justament la parada anomenada La Mina.
Aprofitant la tarda he anat ben acompanyat a matar dos pardals d'un sol tret: fotos al tram entre Sant Roc i Sant Joan Baptista de la T5, que em faltava per fer i fer fotos de la nova T6 a la Rambla de la Mina, així com els enllaços amb la T4 i la T5. La Rambla de la Mina fa bastanta patxoca i ajuda a construir un barri que s'està recuperant d'una important degradació. El tramvia de la línia T6 discorre pels laterals del passeig central, tal com ho fa també a l'avinguda Diagonal entre Glòries i Diagonal Mar, per exemple.

El recorregut ha acabat a Quatre Camins, on teníem el cotxe aparcat. Això no tindria res d'especial si no fos perquè a quarts de 3 hi havia una filera de vagons de la sèrie 62.000 estacionats a la via 1 i que passant per Sant Boi hem vist a la via 4 els vagons de la SEAT carregats de cotxes però sense locomotora. Primer no sabíem el perquè de tot plegat, però finalment ens hem assabentat que un camió que s'ha saltat un pas a nivell ha embestit les locomotores que arrossegaven el tren de la SEAT, format per una doble composició de mils, provocant el descarrilament de la primera d'elles si bé afortunadament sense ferits de consideració.

A la foto, un tramvia de la línia T5 que va a Gorg s'avança a la de la línia T6 que al fons puja per la Rambla de la Mina també amb destinació Gorg.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això! Un camió ha embestit un tren. A tots els diaris posava el contrari! Aviam quan el tren deixa de ser el culpable de tot el que passa al seu voltant!