09 de juliol 2008

Sessió despertador a Sants i Pl.Catalunya

Aquest matí he fet una ràpida sessió, ja que havia de fer fotos d'aglomeració de gent en andanes estretes per tal d'estimar quina és l'amplada mínima necessària per tal que els viatgers puguin estar-s'hi sense agobiament, per un estudi que estem fent a la feina. La veritat és que no ha donat gaires fruits perquè de gent, sent mes de juliol, no n'hi havia massa. No obstant, a l'estació de Sants encara hi havia cert moviment sobretot a les vies 9 i 10, per on passen els trens cap a l'Aeroport i Vilanova.
Aprofitant l'avinentesa, he caçat l'Estrella Costa Brava Madrid-Cervera a la via 12 (que il·lustra el bloc) i l'Arco Garcia Lorca. L'Estrella Costa Brava només duia 4 cotxes, cada cop més patètic per poder-ne justificar la seva propera desaparició. En canvi, l'Arco Garcia Lorca duia 10 cotxes Arco i feia goig de veure a la via 11. Per cert, que una vigilant de seguretat m'ha vingut a dir que no podia fer fotos, però explicant-li que havia canviat la normativa des de l'1 d'abril i que ara es pot fer lliurement, ha consultat amb la central i m'ha dit que podia continuar fent fotos sense problemes. Així que ja sabeu, cal fer pedagogia als vigilants!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Que curios, avui he vist algu fent fotos (amb flash...) al Madrid-Cervere i he pensat... perque fa servir el flash?

Bernat Borràs ha dit...

Doncs jo segur que no era perquè no tiro mai fotos amb flaix a trens en estacions subterrànies, a no ser que faci algun detall d'alguna placa o similar. I avui no he fet servir el flaix en cap moment.

Unknown ha dit...

Ah, ja veig d'on las tirat, el que esta al fons quasi a punt de caura a la via esperant el tren es un servidor, que ha observat com venia el tren. Quines coses....

Anònim ha dit...

Bernat et vas perdre, o m'ho sembla a mi perquè no dius res, el Miguel de Unamuno, un Estrella segurament i un regional de Portbou m'imagino, que passaven desviats per la línia de la costa el dia 4 de juliol. Em vaig cagar a les calces veient passar elñ Miguel de Unamuno a tota òstia per Mataró.

Anònim ha dit...

el miguel de unamuno no pasa por mataro y solo se desviaron los trenes de largo recorido como el TH de paris el estrella costa brava y los talgos de monpeiller.