02 de juliol 2008

REG de Lleida a Montcada Bifurcació

Tornant de Barcelona en renfe, i amb retards de 15-20 minuts a les línies 1, 3, 4 i 7 (que sàpiga) al migdia, he fet una parada a Montcada Bifurcació. L'objectiu era caçar el Regional de Lleida via Manresa del migdia i de passada mirar si per casualitat era una 470 per donar-se el gustàs de viatjar amb bitllet de rodalies i seients còmodes de regionals. Però no ha sigut el cas, i ha vingut la típica 440 pintada de "Media Distancia" amb els durs seients de pedra interiors en disposició 3+2; una tortura si algú s'atreveix a fer el trajecte sencer!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una tortura, sí senyor. I és una llàstima, perquè -si per exemple algú de Terrassa s'ha de traslladar a Lleida amb tren- encara podria preferir agafar aquest "Regional" que no pas traslladar-se a Barcelona per a agafar un Avant...

Unknown ha dit...

Jo crec que la majoria de gent, encara que sigui de Terrassa o dels voltants, com bcn, si ha d'anar a lleida o pels voltants agafa el via reus/valls i a lleida espera algun cap a cervera que estarà molt més comode que no tragarse una 440 :S:S

Anònim ha dit...

Doncs no sé com... si les unitats que van de Cervera a Lleida també són 440's.

Anònim ha dit...

Jo sí que he agafat a vegades el tren amb els seients de color blau i d'esponja que va a Lleida via Montcada. Realment són molt còmodes.

canals.87 ha dit...

és una vergonya. Igual que per anar a Puigcerdà, jo que ho faig i no per gust quan et posen els trens de seient dur és per matar als de renfe un a un... i a sobre et fan fer transbord a Ribes. Si les tartanes pujen fins a Puigcerdà no podrien haver adaptat algun tren més per pujar??