24 de desembre 2008

Els ponts sobre la riera de Rubí al Papiol

Avui he anat a fer quatre fotos des del pont de la carretera que enllaça Rubí/Molins de Rei amb el polígon industrial de Celsa, a Castellbisbal. I és que en pocs anys en aquell indret ha passat d'haver-hi un sol pont sobre la riera de Rubí a haver-n'hi tres! Primer hi havia el pont de la línia de Vilafranca amb doble via, que es va enderrocar i traslladar lleugerament per poder donar cabuda al pont de la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona, en ample UIC. Posteriorment s'han tornat a modificar les coses, situant ara un nou pont per a dues vies per connectar el ramal Papiol-Can Tunis que tindrà ample de via mixt amb la línia Papiol-Mollet que també disposarà de tres carrils. Així doncs, hi ha un pont amb dues vies per la LAV, un pont amb una via d'ample mixt i una de convencional i un darrer pont amb una via convencional i una d'ample mixt. Suposem que de moment no hi haurà més canvis però... qui sap!
Aprofito el bloc d'avui per desitjar-vos a tots un molt bon dia de Nadal i de Sant Esteve! Espero que abans d'acabar l'any pugui escriure quelcom més de nou.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si totes les rodalies de Barcelona estiguessin tant ben dotades no hi hauria un sol cotxe! Això de tenir sis vies està molt bé! Imagineu-les a màxima capacitat! A quants carrils d'autopista equivalen?

Jordi ha dit...

Si, deu ni do quants ponts. Per aqui pasaba en tren amb la familia fa anys per anar a la platja de "Comarruga" a Sant Vicenç de Calders. Deu ni do les 2 horetes llargues de viatge que ens feiem des de Sabadell Sud fins allá. Quins bons records.

albert gimenez jover ha dit...

Bon Nadal Bernat i dia de Sant Esteve

Anònim ha dit...

Molt bon Nadal, Sant Esteve i feliç any nou, Bernat