28 d’octubre 2009

Primer dia unitats 449

Avui he fet una escapada rapidíssima a Mollet-Sant Fost per veure circular les noves unitats sèrie 449. Per arribar-hi he agafat un R2 des de Passeig de Gràcia servit per una unitat 447 que duia els adhesius de la T-12. La veritat és que no entenc qui ha sigut l'il·luminat que ha manat col·locar els adhesius així ja que no es pot veure res nítid de l'exterior just a l'alçada de la vista. Un cop a Mollet he pogut veure un tren de mercaderies que venia de la línia del Papiol i també la via 3 modificada per encabir el nou pas soterrat i poder-se prolongar pel costat Granollers. A l'hora prevista ha passat la doble composició d'unitats sèrie 449 cap a Barcelona-Sants.

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia Bernat.
Aquestes unitats jo le pusat el sobrenom de "blanquita" perquè quan el veus de lluny es veu tota blanca.

Jordi ha dit...

Jo he tingut el privilegi de montarme avui i he de dir que son impresionants. Es fantastica, amb maquines de begudes i xocolatines i tot! Ja era hora que els gironins tinguem trens de qualitat. Ara només faltara un servei de Rodalies digne i millorar la infraestructura

Anònim ha dit...

Una pregunta: una doble composició de 449 quants viatgers pot portar? Això és un monstre oi?

Anònim ha dit...

Jo també em pregunto a qui se li pot acudir de "tapar" part de les finestres amb aquests adhesius. Algú s'ha oblidat que viatjar és, en bona mesura, observar. (Pere V.)

Unknown ha dit...

enhorabona als usuaris afortunats. aixo es començar amb molt bon peu dobles composicions el primer dia

Joaquim ha dit...

Escoltéu, jo de tant en tan pujo a Girona a fer la Via Verda del Carrilet. Que tal veieu aquestes noves unitats per a entrar-hi la amiga de les dues rodes?

Marc ha dit...

Per fi la RENFE pot aportar bones notícies a part de la població catalana. Felicitats gironines i gironins!
Aquest cap de setmana espero poder fotografiar aquestes unitats a la zona de Flaçà o Camallera...

ferrotren ha dit...

Jo directament vaig anar a Figueres amb la 449, és realment un tren molt lleuger, i també té bona megafonia amb català, castellà i angles apart de les pantalles que indiquen quantes estacions falten i l'estació actual. Bones impresions, lúnica pega, es que ha pujat un 20% si agafes el 449 amb bitllet senzill.

Jordi ha dit...

ferrotren tens tota la raó, han aumentat la tarifa. A veure si mantenen el preu del mensual perque ja de per si es car (70€ gairebe).

Anònim ha dit...

Aquests trens tenen portabicis, Joaquim. Són molt complets.

Anònim ha dit...

Sí, ara hi ha tres preus a la línia de Girona: MD, CE i Reg.
Els preus dels productes de l'autovenda són prou correctes.
Aneu amb compte amb els dits si empreu el lavabo PMR quan es tanqui la porta.

Anònim ha dit...

Per cert, a la web de Renfe indica BELLVITGE com a parada comercial dels MD.

ABTGM ha dit...

Hola, ja fa molt de temps que he pujat a aquetes unitats, pel mes d'agost i son fantàstiques i tot el que tu vulguis, però nomes he escoltat la megafonia en castellà,ja que va ser en Castella-La manxa i en el bitllet tens la teva pròpia plaça de seure.
Ja era hora de que apareixesin per aquí.