13 de setembre 2006

Dia plujós

Avui hi havia intencions de fer una sortida ferroviària cap a l'Alt Empordà, per intentar trobar d'una vegada l'estació (o més aviat baixador) abandonada de Tonyà. No cal dir que en vistes de la forta tempesta que ha caigut durant la nit a la zona del Vallès Occidental (entre molts altres llocs) i en vistes de les previsions, no hi ha hagut més remei que anul·lar-la per a un altre dia. Tot i que en els moments en què estic escrivint aquest bloc la situació meteorològica és de calma, per demà es preveuen noves pluges i també molt fortes, de manera que no es pot fer gaire res i el millor és quedar-se a casa veient com precipita. Esperem que el cap de setmana la cosa millori i us puguem oferir noves imatges.

Així doncs, al bloc d'avui poso una foto del passat 3 de setembre a Cervera, on una 440 ha finalitzat el recorregut en aquesta estació ja que de la capital de la Segarra fins a Calaf la línia està tallada per renovació de la via, que bona falta li feia. Més tard sortirira cap a Lleida un cop l'autocar provinent de Calaf portés els viatgers del tren que feia el trajecte Barcelona-Manresa-Lleida.

1 comentari:

Eloi [entfe001] ha dit...

Doncs vas fer bé de no pujar-hi... la línia va estar tallada des de la tarda del dia 13 fins ben bé les nou del matí de l'endemà. No tan escandalós com el cas de València, però prou notable per a tota la gent que s'hi trobà atrapada (especialment viatgers internacionals a Portbou).