29 de juny 2007

A Mercat Nou veient els dos 6000

Avui he estat per Mercat Nou una estoneta, amb l'objectiu de caçar els nous 6000 que ja circulen en servei comercial per la L1. L'objectiu s'ha complert i han passat primer el 6001, amb el torn 123 i després el 6002 amb el torn 124, tots dos direcció Hospital de Bellvitge. Després d'esperar-me una estona han tornat a passar direcció Fondo i he agafat el 6002 fins a Navas, per seguir cap a Fabra i Puig després i agafar renfe. La veritat és que fer fotos a Mercat Nou és una delícia ja que pel mateix preu tens el metro i els trens de renfe perfectament visibles allí mateix. Per desgràcia ben aviat tot canviarà ja que aquest agost tallaran la L1 entre Pl.de Sants i Sta.Eulàlia justament per canviar tota l'estació de Mercat Nou i fer-la amb andana central i coberta pel maleït calaix que tot ho vol amagar però que no és més que un nyap al mig de la ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt maca la foto, el blog anterior els comentaris s'han fet una mica un caos, et proposso que podries fer un "foro" per debatra aquestes coses

Anònim ha dit...

Jo he viatgat en un 6000, s'assembla molt als 5000.

Anònim ha dit...

JO HE VIATJAT EN LES CABINES DE 447 I 5000

Bernat Borràs ha dit...

Us recordo que per fer debats disposeu del Fòrum del Transport Català, www.transport.cat, al qual aquesta web (trenscat.cat) està vinculat. Gràcies.

Anònim ha dit...

Només una discrepància sobre la teva referència al "calaix que ho vol amagar tot", Bernat. El soterrament d'aquest tram de la línia, és una reivindicació històrica dels veïns.