19 de novembre 2007

A Bellvitge... per fi en tren encara que a mitges!

Aquesta tarda he anat a Bellvitge a veure el primer dia laborable de represa de circulacions a la R2 sud. Per arribar a la zona he agafat la L1 (a més m'ha tocat un 6000) i he baixat a la Torrassa. D'aquesta manera m'he volgut acostar al pont de La Vanguard i fer una foto d'una doble de 451 circulant cap a Vilanova, imatge que feia quasi un mes que era impossible d'aconseguir. Des d'aquí he anat xino-xano cap a l'estació de Bellvitge pels carrers paral·lels a la via, aprofitant el trajecte per fer una foto d'una 450 circulant direcció Barcelona pel viaducte just al punt on passa sobre el ramal del túnel del Gornal. Un cop a la zona he anat a la passarel·la que va construir nova adif no fa massa temps per poder fer fotos tant del tren que anava cap al sud com del que anava cap al nord. Al pont he coincidit amb un altre fotògraf, com era d'esperar tenint en compte que avui la cosa és de plena actualitat.
Després he anat ja cap a l'estació de Bellvitge, en la que hi havia totes les barreres tarifàries i podies entrar lliurement sense necessitat de bitllet, ni que el vulguessis. La noia que hi havia a la taquilla m'ha dit que passés sense més. Un cop a l'andana es feia estrany estar allà després de tots els problemes que hi ha hagut. He fet una foto al tren de baixada i després he agafat un tren que anava a Sant Celoni, circulant fins a Sants per la via 1 i cantant la megafonia "Viladecans" just en sortir de Bellvitge; el maquinista ha anunciat manualment que la propera estació era Sants i seguidament ha desconnectat tot el sistema.

He canviat de tren a Montcada i Reixac per agafar la "meva" R4 fins a Terrassa. Durant el trajecte destacar que a Sabadell Sud estaven descarregant una unitat 6000 del metro de Barcelona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bernat, el tren és un 450 :D