11 de novembre 2007

Festival de trens per la línia de Vilafranca

Aquest cap de setmana gairebé tots els trens de mitjana i llarga distància els han fet acabar a Barcelona, en lloc de Sant Vicenç de Calders, Tarragona o Camp de Tarragona, per tal de facilitar els desplaçaments als viatgers i que no haguessin de canviar de tren o bé a l'autobús. Per tal d'aconseguir-ho, tots aquests trens han circulat desviats per la línia de Vilafranca. D'aquesta manera, ha sigut possible veure tot tipus de trens de mitjana distància (440, 470, 444 i 448) i de llarga distància (Estrella, Talgo, Euromed i Alvia) pel Penedès. Una ocasió com aquesta no es podia desaprofitar, i he anat a fer fotos a El Vendrell, L'Arboç, el pas a nivell proper a Lavern-Subirats, El Papiol i finalment Martorell. La foto que il·lustra el bloc correspon a l'Estrella Galicia encapçalat per una de les poques 252 que encara llueixen la decoració "taxi" passant per El Vendrell.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

des de la meva ignorància, com es que això no es pot fer els dies feiners? perquè no es pot fer anar més trens pel vallès i fer que arribin a l'estació de frança?

Anònim ha dit...

Perquè hi ha circulacions de mercaderies i anular-les podria resultar per a Renfe més car que el dispositiu que té muntat.