29 d’agost 2008

Avui en faig 27

Avui faig 27 anys i per això m'he donat el capritxet de comprar-me alguns trens d'H0. La locomotora 269 en decoració "taxi" feia temps que la tenia al cap ja que és totalment versàtil i es pot col·locar al capdavant de tot tipus de trens, des de trens de viatgers a trens de mercaderies. Ja aprofitant també he comprat un vagó plataforma amb un contenidor de MAERSK que complementa amb el vagó plataforma amb contenidor de El Corte Inglés. Ara falta engrandir la composició, com més llarga més real serà.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de com més llarga més real serà.... No sé no sé! Per la Renfe els trens de mercaderies que es veuen són curtets! Això si espero que el teu llargísim tren de mercaderies sigui la viva imatge del que es veurà en un futur no gaire llunyà per les vies del nostre país!

Anònim ha dit...

Felicitats Bernat!

Lluís (437.001)

Unknown ha dit...

hola bernat! Només escric per a felicitarte per el teu 27è aniversari i que en cumpleixis molts més!

Oriol

Anònim ha dit...

Felicitats!! Així que tens a més una maqueta ferroviaria? La podries fer protagonista per un dia del téu blog. Ja tens a la maqueta els autobusos substitutoris i els trens grafitejats??
;-)

Anònim ha dit...

Ei! Felicitats Bernat! A veure si aconsegueixes que els pallussos de gencat facin el tren fins a Sallent i de pas Berga. Tampoc estaria malament un TGV Barcelona-Tolosa passant per sota d'Andorra ;), segur que saps com fer-ho sense Carmels ni hòsties. Finalment FGC tindria una línia potable.

Anònim ha dit...

Només dir que felicitats i que per molt anys més en puguis complir.

Anònim ha dit...

nano, des de dénia, per molts anys
x-x-xdavid

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Bernat!

Anònim ha dit...

Per molts anys!! ;-)

Anònim ha dit...

Feliç anniversari!

Frederick Engel ha dit...

Per molts anys, que gaudeixis de aquests 27 i per molts més.

Anònim ha dit...

Felicitats Bernat! Per molts anys amb aquesta web tan genial!!