10 de novembre 2008

Averia a Gràcia i L7 llançadores

Aquest matí a FGC hi ha hagut una averia que ha provocat un bloqueig a les agulles de l'estació de Gràcia de la línia Barcelona-Vallès, que ha comportat retards en les circulacions a partir de dos quarts de 10 del matí. Primerament el servei ha quedat interromput a les estacions urbanes a partir de Gràcia i posteriorment s'ha establert servei parcial, circulant únicament S1 i S2 fins a Pl.Catalunya però que paraven a totes les estacions; els L6 i L7 circulaven únicament entre Sarrià i Reina Elisenda i entre Gràcia i Av.Tibidabo respectivament.
He passat cap a les 3 de la tarda per allí i he caçat les escorrialles ja de l'averia: primerament han tornat a circular els L6 en tot el recorregut sencer però els L7 encara feien servei de llançadora. Hi havia un tren circulant en tots dos sentits per la via 1 i un altre per la via 2 del ramal d'Av.Tibidabo, produint-se la imatge curiosa de veure un tren entrant per la via 3 procedent d'Av.Tibidabo (tot i que crec que sense viatgers). He decidit anar fins a Pl.Molina per veure-hi un tren circulant a contravia però ja no hi he sigut a temps ja que s'ha restablert el servei totalment... a Sant Gervasi els S1 i S2 tampoc ja hi feien parada així que he anat fins a Muntaner poder canviar a l'S1 a Terrassa.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, algú sabria dir què són els llums blaus del 111? Gràcies

Per cert a Gràcia ja passa de taca d'oli! Quantes en van últimament?

Unknown ha dit...

Us heu fixat que a Gràcia i els semàfors entre Gràcia i Pl: molina (almenys pujant) els han canviat i ara són de LED!?

Anònim ha dit...

soc en trensdebarcelona bona foto bernat les llums blaves de la unitat 111 indiquen que tenia el ATP desconectat. la veritat esque m'agradaen els nous semafors de leds mi vaig fixar l'altre dia ja que jo visc avinguda tibidabo.

Anònim ha dit...

ei, bernat que volen dir les inicials de ATP?

Anònim ha dit...

atp, automatic train protection
ato, automatic train operation
apm, alguna pregunta més

Anònim ha dit...

A mi em va enganxar de ple, era curios ser a Tibidabo i veure com la 111 xiulava i passava de llarg al Putxet quan baixava per la via contraria, sense viatgers.

En fi, qualsevol altre dia no m'hagues importat, pero aquell dia anava amb pressa...

Octavi.