26 de novembre 2008

Desgavell a Rodalies, un cop més

Avui ha estat un dia complicat a Rodalies Renfe Barcelona, sigui pels actes vandàlics, el fred o una mica de tot plegat. El llançament d'un pneumàtic encès a la via a l'entorn de l'estació de Montcada Ripollet ha obligat a suspendre aquest matí la línia 3 de Rodalies de Renfe, de Barcelona a Vic, i una avaria en l'electrificació ha afectat des d'ahir a la nit la línia 1, la del Maresme.
No obstant, avui de rebot totes les línies anaven malament i la que jo utilitzo, la R4 nord, també s'ha vist afectada. Els trens anaven fora del seu horari habitual i amb una mica de confusió. Com que havia de fer temps, primer he anat de Pl.Catalunya a Montcada-Santa Maria on ja s'ha muntat un nou pas superior provisional tot i que encara està tancat. És curiosa la senyalètica provisional instal·lada, amb logotips i tipografia d'adif. De Montcada-Santa Maria he anat fins a Sabadell Sud, ja que per megafonia anunciaven que hi hauria un tren a Terrassa que finalitzaria a Sabadell. Per aquest tram de Montcada a Sabadell he anat amb una 440R amb disposició de seients 3+2 que suposo que era el regional de Lleida de la tarda.

Un cop a Sabadell Sud al cap d'una estona ha passat una 447 amb destinació Terrassa que ha circulat de manera habitual; però just darrere ha vingut una altra doble de 447 que aquesta sí que s'ha apartat a la via 4 i ha finalitzat recorregut a Sabadell Sud, cosa curiosa de veure.

La darrera etapa de Sabadell a Terrassa l'he feta amb una altra 440R amb disposició de seients 3+2 que finalitzava trajecte a Terrassa i que anava en composició simple i bastant plena, ja que ha recollit els viatgers que s'han quedat amb l'altre tren a Sabadell Sud.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Lo de que acabi un tren a Sabadell Sud nomes ho he vist un cop quan fa temps ja, van estar reformant les vies, canviant els travesanys i vies per noves. Nose si t'enrecordarás que llavors alguns trens acabaven el recorregut a Sabadell (de fet el dia que el vaig veure jo el vaig agafar a la via 4 per anar a Plaça catalunya)

Jordi ha dit...

Per cert, ultimament a Figueres están arrivant molts Civies en proves, i també he vist una 448 amb composició M-Rc (curiosa :D).