16 de maig 2007

Irreconeixible estació de Sants a les vies 12, 13 i 14

Aquesta tarda he anat a donar un cop d'ull a la nova zona de Barcelona Sants que substitueix les vies 6, 7 i 8. Són les vies 12, 13 i 14, per les quals circulen els trens que procedents del sud van cap a Passeig de Gràcia. Tot i que encara no està tot acabat en aquesta zona i que se suposa que tot acabarà una mica més ben posat del què està ara la cosa té bona pinta; l'estació és més lluminosa, les grans columnes queden millor integrades, hi ha nova senyalètica (provisional) ja d'adif, ... A més, de moment des de la via 14 es pot tenir el privilegi de veure l'exterior, amb les torres del parc de l'Espanya Industrial com a icona. De mica en mica tota l'estació haurà d'acabar sent com aquestes tres vies, excepte de les vies 1 a 6 on arribaran els trens de la línia d'alta velocitat, en principi a finals d'any.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això vol dir que de les vies 1 a la 6, i de cara a la inminent inauguració del tren d'Alta Velocitat, les andandes seguiran sent les velles i ronyoses de sempre?

Em sembla increïble (i més encara quan des de sempre, la part que ara de mica en mica va ocupant Rodalies i Regionals havia estat per a Llarga Distància). Increïble...

Bernat Borràs ha dit...

No home, tota l'estació es reformarà de dalt a baix abans que arribi l'AVE. No crec que veguem un "pato" o un "ICE 3" enmig de la foscor que hi ha ara, no quedarien bé a les fotos amb els polítics!