10 de maig 2007

Un altre cop per Sabadell Sud

Avui he tornat a Sabadell Sud per veure el primer 6000 del metro, aquest cop ja amb la composició completa de 5 cotxes. Justament aquesta nit se l'enduien remolcat a 15 km/h cap a Barcelona mitjançant una estranya composició formada per una 319, 252, el propi 6000 i una plataforma a la cua. Durant l'estona que m'he estat a Sabadell Sud (ben bé fins vora les 11 de la nit) he pogut veure una locomotora 252 i una 319 gens habituals a la línia, especialment la 252 que possiblement era el primer cop que trepitjava la línia. Malhauradament no he pogut veure la peculiar composició formada perquè les hores passaven i un l'endemà ha d'anar a treballar...!

3 comentaris:

Dídac ha dit...

Ei, només volia dir-te que la teva pàgina web és collonuda. Felicitats per la feina feta!

Anònim ha dit...

Bernat, m'agrada quan actualitzes sovint el bloc. En set dies has actualitzat sis vegades. A veure si passa més sovint, perquè a vegades no tenim novetats per contemplar.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Ei, només em volia informar sobre el k està pasant a la línia 1. També volia preguntarte si era necesari canviar els trens de la línia 1 abans que els de la 4 que son de la serie 1100 i k els de la mil ja estan retirats! També m'agradaria que posesis més informació de la línia 4 sobre els projectes de la seva restructuració tant com per trens com per prolongaments. Gracies. Visca l'atletic de Terrassa!