02 de desembre 2007

1-D Catalunya rebenta

Ahir 1 de desembre vaig assistir a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir. La marxa va ser tot un èxit que va aplegar 700.000 persones segons la organització. Durant la manifestació es va protestar contra el caos de les infrastructures a Catalunya, a més de reclamar el dret del nostre país de ser independent. Potser cada cop estem més a prop de fer aquest pas i poder deixar de dependre d'una Espanya que no es preocupa en absolut dels nostres interessos.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

company, avui no puc estar d'acord amb tu. El que va pasar el dissabte va ser un aprofitament polític, per part de partits i col.lectius independentistes del malestar ciutadà davant dels problemes amb renfe
Es tracta de no enganyar ni enganyar-se. Entre els que varen anar-hi per protestar per renfe hi havia independentistes, autonomistes, espanyolistes i gent de tota mena.
Per saber quants ciutadans arrossega de debó l'independentisme cal convocar una mani per la independència, sense afegitons de cap mena. Lo del dissabte es fer trampa i fer-se trampa.

Anònim ha dit...

No creguis, timbaler.

Cada cop hi ha més gent que parla (parlem) habitualment en castellà i que n'estem fins al capdamunt de tot aquest engany. La meva familia no parla català però ideològicament reclama més autogovern o, fins i tot, la independència.

El nostre país serà lliure o no serà.

Anònim ha dit...

Sóc de la opinió de Timbaler. La manifestació era de gent farta pel caos de la Renfe i es va acabar convertint, per culpa de l'intrussisme polític, en una manifestació catalanista (que jo no vol dir que ho hi vegi dins el catalanisme el dimoni que hi veuen els sectors rancis de la dreta espanyola).
Potser que si a la propera manifestació pel preu de la vivenda li afegim un "volem vivenda catalana" també hi vagi algú més que els quatre gats que hi nem. Encara que no crec, perque aqui tos els polítics en tenen culpa i no s'hi afegirien.
Salutacions,
P.D.: Esperava alguna foto de les linies sud a ple rendiment! ;-).

Anònim ha dit...

nunca conseguireis la ndependencia o que os creeis que vamos a dejar que hagais lo que os salga de los cojones o ke

Anònim ha dit...

és precisament contra la gent intolerant com la de l'anònim que el sentiment catalanista/independentista es fa més i més gros. Gràcies per la vostra estupidesa!

Anònim ha dit...

Bla, bla, bla...

Jo vull fets fets i fets!

Uniu FGC amb TMB, feu un aeroport nou en una illa artificial davant del delta del Besòs (on la batimetria ho permet), doneu-li i que en faci una companyia aèria. Feu un TGV cap Tolosa passant per Andorra i la Seu, amb tuneladores la despesa és possible. I per enllestir-ho, feu que l'empresa sigui pública i Andorrana i així no pagui impostos a Madrid.

Hi ha tantes solucions... I tant poc temps per ellestir-les abans que perdem el tren!