13 de desembre 2007

Passant per Gorg

Aquest matí, anant a una reunió de feina he hagut d'anar molt a prop de Gorg i he aprofitat per fer quatre fotos de la parada final de la línia T5 del tramvia. La veritat és que encara em queda pendent recórrer a fons el tram Sant Joan Baptista-Gorg per poder completar la web (també amb el sector Besòs-Sant Joan Baptista) però de moment he fet una mica de dentetes veient la parada de Gorg, que té com a element distintiu l'agulla tipus "bretelle" instal·lada per primer cop a la xarxa de tramvia modern de l'àrea de Barcelona.
Per cert, comentar que per arribar-hi he utilitzat la L2 per la qual ja pràcticament només hi circulen les modernes unitats 9000 fabricades per Alstom. De fet només he vist una 2100 en el meu recorregut d'Universitat a Gorg.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pots explicar quines carecteristiques te aquesta agulla, sisupalu. I no se si te a veure amb aixo d l'agulla pero els primers deies que el vaig agafar just avans de passar les agulles el tren es parava el conductor baixava possava una clau en un armari, tornava a entrar i segiem fins a la parada per que feia aixo?