25 de juny 2009

Caçant un 5000 a la L5

La caça d'avui no té res d'especial però aprofitant que havia d'anar a Can Boixeres per motius laborals justament relacionats amb la L5 he fet una foto d'un 5000 a l'únic tram a l'aire lliure que ens queda al metro de Barcelona, ja que no sé si entre Mercat Nou i Santa Eulàlia queda res descobert o ja està tot tapat i la parada de la L11 de Torre Baró-Vallbona també estava al caure de cobrir-la. En fi, esperem que el petit tram de Can Boixeres es mantingui per molts anys!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Entre Santa Eulàlia i l'antiga estació de Constitució encara hi ha un tram a l'aire lliure, calculo que seran 150 metres... això si, el terrible calaix amenaça de continuar avançant fins a menjar-se tot l'espai a l'aire lliure fins a Santa Eulàlia! No se jo si ho acabaran cobrint.
Salutacions,

Unknown ha dit...

La idea és encaixonar totes les vies, incloses les de Renfe...
Per cert, l'estació ja quasi està feta, ja han penjat les plaques de xapa amb els termòmetres i tal... se suposa que la re-inauguren aquest estiu ja!

Anònim ha dit...

Ara, sempre ens quedarà el viaducte de la Zona Franca de la futura línia 9 o sigui que tranquilitat, tindrem 4 km de metro a l'aire lliure assegurats

vinga que vagi bé ;)

Anònim ha dit...

Al Metro de londres hi han centenars de Quilómetres al aire lliure i no les tapen continuament...

Jordi Freixas ha dit...

Si no m'equivoco, la futura L9 tindrà trams al descobert damunt de viaducte.

Unknown ha dit...

He vist el viaducte de la L9 i em sembla un pas enrere arquitectònicament. Ho haurien d'haver fet arran de terra!! En lloc de fer un viaducte, que haguessin posat tota una pared de vidres de 4 km. És clar, els nostres governants sembla que no saben més que ficar-hi ciment a tot, a tot.