28 de gener 2009

Adéu vies 8 i 10 de St.Andreu Comtal i R2 "completa"

Aquesta tarda he anat a Sant Andreu Comtal a veure per darrer cop les vies 8 i 10 i trens de la línia R2 finalitzant-hi. Com bé sabeu, a partir de dissabte 31 de gener la línia R2 es divideix en tres parts (de fet a Catalunya ens agrada molt el número 3...) per les afectacions de les obres de construcció de la nova estació de La Sagrera. Per si algú encara no se n'ha assabentat, a partir de dissabte hi haurà la línia R2 nord Aeroport-St.Celoni/Maçanet, la R2 sud Estació de França-Vilanova/St.Vicenç C. i la R2 "passant" Castelldefels-Granollers. D'aquesta manera, l'estació de Sant Andreu Comtal es convertirà en estació passant, malgrat que en ella de moment hi seguirà havent la base dels trens de llarga distància i els tallers d'automotors. De fet, també he aprofitat per passar pel pont del Palomar (o de la Maquinista) on he vist entre molts d'altres la 440-131, no reformada, prenent la fresca.

6 comentaris:

Marc Duque ha dit...

Que hi feia la 440 131 per alla feia temps que no la veia on es ara perque desitjo tornarla a veure de nou. Gracies bernat i contestam siusplau.

Bernat Borràs ha dit...

Doncs allà està, en una via morta davant dels tallers de tracció. Té pinta de fer temps que no es mou; potser des de les proves de cobertura del tren-terra entre Vic i Ripoll que deu estar allí.

Anònim ha dit...

Com a mínim els usuaris de la R2 Sud tindrem una bona freqüència! Cada 15 minuts! Sembla mentida que els hagi costat tant fer-ho.

Anònim ha dit...

de fet acabo de mirar els horaris i sembla que els trens s'han multiplicat! En alguns moments passen cada 3 minuts, cada 7, 9, 14..... serà com un metro mal cadenciat!

Anònim ha dit...

La C2 Sud seguix tenin els mateixos trens que abans el problema es que el lloc de pasar tan junts pasen una mica més separats.

Rodalies_Vic_C3 ha dit...

M'alegra saber que la 440 131M 118C, segueix a la base de Sant Andreu, lluny de les males mans, fa aproximadament un mes que va acabar de fer proves de Tren Terra, per la línia del Transpirinenc, però tinc entès, que encara no ha acabat, i que han de continuar de Vic en avall, si la veiés t'ho faria saber. Amb aquesta modificació d'horaris, la R3 ha guanyat, que tots els trens amb origen/destinació Puigcerdà/La Tor, parin a Toses. Aviam si m'acosto un dia a l'EdF a veure tot el tinglado. Salutacions!