21 de gener 2009

Què està passant a Sabadell Sud?

Avui he anat a fer algunes fotos d'algunes de les estacions que estan en obres per la R4 nord. En concret he parat a Barberà del Vallès on he pogut caçar el Regional de Lleida, tot i que servit per una 440 amb colors de Rodalies i després a Sabadell Sud. A l'estació de Sabadell Sud s'han aixecat dues vies de la platja de vies d'estacionament que disposa i s'ha col·locat un reixat envoltant tot el perímetre d'aquella zona, deixant únicament la via 4 lliure per a la circulació. I jo em pregunto, què coi estan fent? També sembla que estan començant a enderrocar coses si bé el moll de mercaderies de moment segueix en peu. La meva teoria és que estan fent una zona per a estacionar i guardar-hi trens, ara que la zona de dipòsits de Sant Andreu Comtal quedarà mermada per les obres de la línia d'alta velocitat. Potser els tallers els traslladin en part a Montcada Bifurcació, que està relativament a prop, i el què està a Montcada Bifurcació ho traslladin en part a Sabadell Sud. No sé si algú em pot confirmar o desmentir aquesta teoria ja que potser simplement fan un park&ride o ni això!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc com una estació pot ser tant lletja com aquesta! perquè no posen vegetació a la paret. S'estalviarien preocupacions pel que fa a graffitis, per cert a FGC també en tenen alguna que es podria fer!

Anònim ha dit...

Ei Ola crack dels cracks.

Sóc un fan de la teva web i estic impresionat i emaravellat de la teva feina. M'ha agradaria poder contactar amb tu per Msn. Respon si-us-plau al meu blog.

Moltíssimes grácies.


Que vagi bé! Adéu.