06 d’agost 2007

Post 100!! Recordant el pont metàl·lic de Santa Llúcia

L'entrada número 100 del bloc de trenscat serà una mica especial. Un moment de nostàlgia per recordar quan passaven els trens per l'antic traçat entre Martorell-Vila i Martorell-Enllaç, un indret on ara hi ha un "anònim" pont de la línia d'alta velocitat de Lleida a Barcelona. Fa ja quasi tres anys d'aquesta foto, era un 10 d'agost de 2004 quan una unitat 213 passava pel magnífic pont metàl·lic sobre el riu Llobregat. Des d'aleshores la línia Llobregat-Anoia ha viscut bastants canvis, des del canvi de traçat entre Martorell-Vila i Enllaç, tram de doble via entre Martorell-Vila i El Palau, la supressió dels S7 o la inauguració de l'estació d'EuropaFira, entre molts d'altres. La veritat és que la foto em porta molts bons records ja que vaig seguir les obres de la variant de Martorell-Central d'una manera molt intensa. Per sort les obres a la línia Llobregat-Anoia encara no s'han acabat...
D'altra banda, aprofito l'arribada a l'entrada número 100 d'aquest bloc i que ja fa pràcticament un any des de la seva creació per fer-ne un balanç altament positiu i desitjo que tots els visitants que em llegiu també penseu el mateix!! Gràcies a tots.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats! Espero que mai abandonis aquest web i bloc perquè sinó ja no sabre on mirar informació actualitzada i profunda dels trens de Catalunya. Gràcies per passar-t'ho bé fent una cosa tant útil!

Jordi Garcia Duran ha dit...

Felicitats!