24 d’abril 2009

Dia de dobles traccions a St.Vicenç C. i jo sense targeta

Avui he anat a Sant Vicenç de Calders amb la intenció de fer una actualització de fotos d'aquella estació, amb unitats 130, 490 i Civies. També tenia el desig de poder veure una 449 o una 253 però no s'ha complert.
Només arribar i voler fer la primera foto (una d'innocent a una 450) he vist que duia la càmera sense la targeta de memòria. Després d'enrabiar-me amb mi mateix cinquanta vegades me n'he anat a una benzinera que hi ha prop de l'estació i he preguntat on podria trobar una targeta. M'han dit que hi havia un Eroski que està a uns 15 minuts a peu de l'estació i on he comprat una targeta amb la que he sortit del pas. Ara bé, la targeta és una pura merdeta perquè m'ha creat fitxers estranys i tot i que al final he pogut salvar quasi totes les fotos no me'n fio ni un pèl... per desgràcia era l'únic model que tenien de targeta, ara ja està destruïda i a la paperera.

Altre cop a l'estació he pogut caçar diversos trens entre els que cal destacar una unitat 490 sentit Barcelona, un tren de mercaderies encapçalat per la 269-356 (formada per dues locomotores acoblades) una unitat 130 també circulant cap al nord, el talgo a Múrcia en doble composició i amb una doble tracció de 252!, dues unitats 101 que aviat seran cares de veure, tren de plataformes amb dues 269 davant, l'Unamuno amb Talgo III, l'Euroteco de la Ford, un Teco amb la 250-001 i un mercaderies amb una 269 i una 250 remolcada. Avui era el dia de les dobles traccions ja que de trens amb locomotora i vagons de set combois vistos quatre circulaven amb dues locomotores al capdavant.

6 comentaris:

JOS-FER Fotografía y vídeo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
JOS-FER Fotografía y vídeo ha dit...

Et felicito Bernat, per les "dobles" i sobretot por que estas actualitzant MOLT aquest bloc aquests dies, (cosa que m'agrada)
Salutacions...

Marc Duque ha dit...

Quina sort bernat aquest tren tambe el tinc caçat de aquesta tarda pero al garraf i corregeixo una cosa no es al talgo a lorca es el de murica el de lorca surt de sants a les 15h. saluts i bna nit.

Jordi Freixas ha dit...

I se sap per què el Talgo anava amb dues 252?

Bernat Borràs ha dit...

Gràcies pels comentaris. Ja he canviat això de que és el Talgo a Múrcia, no sé perquè vaig posar que era el de Lorca, se'm devia colar! :)

Red Zeppelin D3 ha dit...

És el primer cop que conegui una doble tracció de Talgo amb 252. Jo normalment, ho he vist amb 269. Un exemple molt clar és en tornar d'Andalusia amb el Trenhotel Antonio Machado, que en aturar-se a l'andana de Sevilla Sta Justa, venint de Cadis i Jerez, era arroseegat per dues 269: la primera encara era de color taxi mentre que la segona anava la coloració d'Altaria.

Suposo que debia ser impressionant la situació.