06 de maig 2009

La 449, per fi!!!

Avui he anat novament a Sant Andreu Comtal a veure si per casualitat veia la 449 als tallers. Només arribar al pont de la Maquinista i veure que no hi era m'he decepcionat novament, pensant que no hi havia manera de caçar-la. Però just quan estava al costat Besòs del pont i anava a començar el passeig a peu fins a l'estació de Sant Andreu he mirat i he vist una cosa rara parada a la via 3 de l'estació. Era una cosa molt blanca i alta, podia ser que fos l'ansiada unitat 449? Corrent em dirigeixo novament cap al pont de la Maquinista i amb molta il·lusió vec que sí, que és la 449 que està esperant pas. Finalment ha sortit i s'ha dirigit cap on jo estava, per anar cap als tallers on ha quedat estacionada. La veritat és que m'ha agradat força l'aspecte exterior del tren, molt modern i contundent, diferent dels trens de mitjana distància als que estem acostumats. La veritat és que es veu un tren bo, d'aquells en què dóna gust viatjar, esperem no equivocar-nos i poder-lo provar aviat!

10 comentaris:

Xavi ha dit...

Jo la vaig anar a veure el divendres passat aprofitant que anava per la Maquinista. Llàstima que no portava la càmera, ja que tenía tant la 449 com la 440 "a tiro"...

Anònim ha dit...

Pero que es rodalies o mitjana distancia?

JOS-FER Fotografía y vídeo ha dit...

Amic Anònim, es de Mitjana Distancia.
Per cert felicitats Bernat, per fi l'has caçat!!!

Joaquim ha dit...

Ostras Bernat, avui he fullejat un llibre de la meva neboda, "Coneixement del medi", i em trobo amb una pàgina on he vist fotos de trens que em sonaven... eren de TrensCat!! I fins i tot una activitat per als nanos era entrar-hi a la web i fullejat-la. No sé si estaves al corrent que formes part de la educació de les noves generacions ;-).

Bernat Borràs ha dit...

Caram, és un honor ser part de l'educació dels nens. No sé si serà un llibre que em van demanar permís fa temps o què... era d'Eumo Editorial.

albert gimenez jover ha dit...

Ja era hora de la 449. Jo, la primera vegada que la vaig veure va ser quan vaig anar amb l'AVE a Madrid, a les cotxeres que hi ha a prop de l'estació de Madrid-Atocha.

Miquel Bodro Cusó ha dit...

Prop de les 11:00 ha passat per Girona direcció nord. I entre una i dues ha baixat cap a Barcelona. Fins i tot el so és espectacular. Però l'he vista des de la feina i no es questió de posar-se a fer fotos!

Anònim ha dit...

Jo la primera vegada que vaig veure aquesta unitat va ser a Alcazar de San Juan el dia 20 de desembre del 2008. Alli hi havien aparcades com a mínim 2 unitats.

Vaig disfrutar moltissim per que no m'esperava trobarles alli.

Salutacions!!!!

Jaume Moral Clarasó ha dit...

I, a on aniran?

Red Zeppelin D3 ha dit...

A la Encina també n'hi havia una sortint de l'estació.
Suposo que complementaran els trajectes amb les 448 i 447... oi? A part, pot ser el substitut de les 440 o R-470 quan es retirin progressivament l'any vinent.