23 de febrer 2009

Viatge a Donostia (I)

Aquest cap de setmana he estat a Donostia amb els companys de feina. El cas és que també he aprofitat per fer una visita ferroviària a la xarxa guipuscoana, que a més era molt fàcil ja que estàvem allotjats a l'Hotel Terminus just al costat de l'estació de renfe de Donostia.
El mateix dissabte al matí va ser llevar-me i anar a fer una visita ràpida a les instal·lacions ferroviàries de l'estació, on podria caçar a més de trens de rodalies el Talgo Unamuno Irun-Barcelona que tantes vegades he vist per Catalunya però que és ben curiós veure'l per Euskadi. L'estació de Donostia té sis vies, de les quals cinc envoltades amb tres andanes i parcialment cobertes amb una gran marquesina que cobreix dues andanes i dues vies. Curiosament, les dues vies principals no van juntes sinó que hi ha una via desviada entremig de les dues.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja vas recordar que al País Basc els trens circulen per l'esquerra, com a gran part de França?
Vaig tenir un ensurt seriós el primer cop que vaig anar allà jaja... els senyals estaven indicant via lliure a "les dues contravies"....encara riu el cap d'estació....i fa anys!

Xavi ha dit...

Hi havia gaire moviment a l'estació?

Anònim ha dit...

Quins records! Jo hi vaig estar a finals de 2006 i no tinc fotos de l'estació. Quan hi vaig arribar era de nit i quan vaig tornar a casa estava plovent.

albert gimenez jover ha dit...

Joaquim, si plou tambe podries fer fotos. Tens que saber que en el Pais Basc plou molt. O sigui que una foto amb pluja al Pais Basc seria natural. Te lo dic aixo ja que l'any 2005 vaig anar al "lago de sanabria" i vaig fer una foto en un dia que estava ploven fen una de les rutes del parc.